20 безробітних вінничан навчались на замовлення роботодавців Барського району

Не секрет, що люди, які шукають роботу за сприяння служби зайнятості, здебільшого потребують підвищення кваліфікації, перепідготовки, а то і здобуття нової професії, яка є потрібною на ринку праці.

Такі послуги можна отримати в службі зайнятості, де запропонують скористатись державною програмою професійного навчання. Навчання проходить як у навчальних закладах області, так і у Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, яких в Україні є 11.

«Загалом у Вінницькій обласній службі зайнятості професійне навчання організовують за професіями та спеціальностями, які користуються найбільшим попитом у працедавців. А також навчаємо на замовлення роботодавців», - каже директор Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.

Так, 1 липня 2019 року  закінчили навчання 20 безробітних громадян, які навчались на базі Сумського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Навчання проходило виключно на замовлення роботодавців Барського району за програмою «Правове регулювання взаємовідносин у сільському господарстві».

Слухачі курсів - сезонні працівники у сільських господарствах. Під час навчання вони підвищили кваліфікацію, отримали загальні відомості по трудовому законодавству, охороні праці, основних знань щодо здорового способу життя.

Безробітні отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації за відповідним напрямком та будуть 100% працевлаштовані за укладеними договорами.

  




Переглядів: 2568
Поширень: 0

Останні новини