​​​​​​​У Дашівській ОТГ ремонтують дороги

У селі Білки Дашівської ОТГ проводять капітальний  ремонт дороги по центральній  вулиці Жовтнева. В планах відремонтувати 1,3 км. Роботи проводять за рахунок  державних коштів, коштів  місцевого бюджету та співфінансування місцевих підприємців та с/г виробників.

Дашівська ОТГ активно розвивається, має ряд комунальних підприємств, інвестує в гуманітарну сферу, благоустрій, спортивні та культурні об’єкти, а нещодавно отримала додаткові кошти до бюджету завдяки новому підприємству, що розпочало роботу на території громади.

«За два роки в ОТГ зроблено  більше, ніж за останнє десятиліття. На сьогодні,  найефективніша реформа – це децентралізація.  Ті села, що чекають і по-сьогодні, це  керівники, що думають про свої робочі місця, а не про  громаду, адже там нічого не будується, не розвивається  і можливості залишаються не використаними. Час покаже, але я переконаний, що перспективний план територій громад,  який  сформований у Вінницькій області і там має бути 68 ОТГ – це правильно, адже попереду 2020 рік і на вибори ми повинні піти на новій адміністративно-територіальній основі», -  каже  голова Дашівської селищної ОТГ Сергій Тітаренко.



Переглядів: 2248
Поширень: 1

Останні новини