У Іванівській ОТГ ремонтують дороги

Іванівська об’єднана територіальна громада – одна із найуспішніших на Вінниччині. Громада активно розвивається: будують спортивні майданчики, реконструюють школи та дитячі садочки, а також відновлюють дороги. Минулого року тут капітально відремонтувала 4300 м асфальтного покриття.

«Вже в цьому році проведено ямковий ремонт дорожнього покриття вулиць в селах Іванів та Гущинці струменевим методом, встановлено сім сучасних автобусних зупинки в селах громади, оновлено організацію дорожнього руху та встановлено 170 дорожніх знаків в усіх населених пунктах громади, проведено капітальний ремонт з асфальтуванням 1300м дорожнього покриття вул. Руданського село Слобідка та 614м вул. Незалежності у селі Гущинці», - повідомляється на сайті Іванівської об’єднаної територіальної громади.

Такі зміни у громаді стали можливим завдяки реформі децентралізації. Децентралізація, започаткована Урядом України в 2014 році, стала однією з найбільш дієвих змін у країні, яка принесла реальні результати. Про це в ефірі одного з центральних телеканалів сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.




Переглядів: 3433
Поширень: 5

Останні новини