Вперше за 25 років відремонтували трасу з Козятина до Ружина

Мабуть, кожному водію добре відома траса від Козятина до Ружина сусіднього Житомирського району. 

Ті 30 кілометрів доводилось долати за годину-півтори через суцільні ями. Аби хоч якось об’їхати найбільші, кермувальникам доводилось виїжджати на узбіччя. А маршрутні таксі взагалі не виїжджали в рейси через те, що часто ламались.

Відомо, що даний відрізок дороги обласного значення, й він не бачив ремонту близько 25 років. Але після переходу доріг місцевого значення на баланс облдержадміністрації роботи відновилися. І всередині червня нарешті розпочато ремонт дорожнього покриття розпочато на шляху Н-02/М-06/- Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка у Ружинському районі.

Реалізація робіт стала можливою за додаткового надходження коштів з Укравтодору для виконання робіт з експлуатаційного утримання доріг та, зокрема, ліквідації аварійної ямковості.

"На автомобільній дорозі національного значення вже працює кілька пневмо-струменевих механізмів, усуваючи незначні пошкодження, глибокі ж вибоїни будуть ліквідовані гарячим асфальтобетоном та методом просочення. Роботи будуть виконані у найкоротші терміни для забезпечення безаварійного руху на даному шляху", – повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг.
 



Переглядів: 5473
Поширень: 3

Останні новини