Населення боргує "Вінницяміськтеплоенерго" понад 100 млн грн

Станом на 24 липня заборгованість категорії «населення» перед КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» сягає понад 100 млн гривень.

Платіжна дисципліна боржників залишається вкрай негативною, тому теплопостачальне підприємство продовжує активну роботу зі споживачами, які нехтують своїми обов’язками вчасно та в повному обсязі розраховуватися за спожите.

Є чимало неплатників, які мають борги за минулі періоди. Таких особових рахунків із боргами є близько 15 тисяч.

Є споживачі, борги яких перевищують 100 тисяч гривень! А є особовий рахунок, борг на якому понад 287 тисяч гривень!

Такі суми накопичилися внаслідок безвідповідального ставлення та постійної несплати за комунальні послуги. Горе-споживачі роками ігнорували платіжки за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання. Не зважали дані споживачі і на постійні нагадування про необхідність сплатити борг, і на запропоновану можливість реструктурувати заборгованість. КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» йде назустріч проблемним споживачам. Але якщо лояльне вирішення проблеми споживачі ігнорують, теплопостачальне підприємство подає до суду та стягує заборгованість в примусовому поряду.

На багатьох боржників є рішення суду щодо стягнення заборгованості, але й це не змушує боржників оплатити рахунки.

Наголошуємо на тому, що більшість безвідповідальних споживачів мають задовільний соціальний стан і можуть сплачувати за надані послуги, проте нехтують своїми обов’язками. Запеклі боржники ставлять під загрозу не лише свої гаманці, а й зневажливо ставляться до інших відповідальних споживачів, які вчасно та в повному обсязі сплачують за спожите.

Варто розуміти, якщо б боржники сплатили всі накопичені суми, теплопостачальне підприємство мало б можливість використати ще більше коштів для ремонтних робіт, придбання обладнання для ще більш якісного надання послуг.

Вкотре наголошуємо: сплачуйте за спожите вчасно та в повному обсязі!



Переглядів: 2283
Поширень: 0

Останні новини