Податковою міліцією Вінниччини відшкодовано бюджету більше 10 млн. грн. по кримінальних провадженнях

З початку року оперативними співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області забезпечено внесення до ЄРДР 40 кримінальних проваджень, майже половина з яких – тяжких та особливо тяжких.

10 проваджень зареєстровано за фактами махінацій із бюджетними коштами та податком на додану вартість, 8 – щодо умисного
ухилення від сплати податків, у тому числі в особливо великих розмірах. Сума відшкодованих збитків по кримінальних провадженнях склала 10,6 млн. грн.

По напрямку протидії незаконному обігу підакцизних товарів, в рамках операцій «Акциз-2019» та «Рубіж-2019», співробітниками податкової міліції області вилучено з незаконного обігу товарів на суму 19,3 млн. грн., в тому числі спирту на 2,9 млн. грн., фальсифікованих алкогольних напоїв більш ніж на 8 млн. грн., тютюнових виробів на 3,8 млн. грн. Крім того, припинено діяльність 4 підпільних виробництв алкогольних напоїв, у тому числі під виглядом елітних марок. За фактом незаконного обігу підакцизних товарів зареєстровано 11 кримінальних проваджень.
 


Теги: податкова

Переглядів: 1528
Поширень: 0

Останні новини