Нові сидіння, двигуни та металопластик на бортах: цьогоріч повністю оновлять чотири муніципальні автобуси

Їх оновлюватимуть в рамках програми капітально-відновлювального ремонту. В автобусах оновлять двигун, основні деталі та кузов, борти обшиватимуть металопластиком, а в салонах будуть встановлені нові сидіння.Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Це будуть два ЛАЗи та два «Богдани», термін експлуатації яких відповідно закінчився. Ремонт одного автобуса майстри Вінницької транспортної компанії вже завершили, другий – проходить обкатку, а третій – зараз у роботі.

Капітально-відновлювальний ремонт, який проводимо другий рік поспіль, передбачає оновлення двигуна, основних деталей машини, а також кузова. Знову металопластиком обшиють борти – таким чином каркас захищається від корозії і довше слугуватиме. Покращиться й інтер’єр – зокрема, встановлять нові сидіння у салоні.

Минулого року таким чином полагодили 5 автобусів – з першої партії ЛАЗів, які закупили для міста у 2008 році. Саме тоді тільки почався формуватись вінницький муніципальний автобусний парк. А сьогодні ми працюємо над відкриттям додаткових маршрутів, необхідних для покращення обслуговування пасажирів", - написав С.Моргунов.




Переглядів: 4247
Поширень: 0

Останні новини