Нагадуємо, у вівторок в двох мікрорайонах Вінниці відключать гарячу воду. Перелік вулиць

Про це повідомляє КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго"

У зв’язку з необхідністю виконання ремонтних робіт по ліквідації пориву теплових мереж на перехресті вулиць 600-річчя та В.Порика, тимчасово з 6:00 до 23:00  13 серпня буде призупинена послуга з централізованого гарячого водопостачання у всіх будинках по вулицях мікрорайонів «Вишенька» та «Слов’янка», а саме:

вул. Хмельницьке шосе, вул. Пирогова, вул.Заболотного, вул. Келецька, вул. 600-річчя, вул. Шевченка, вул.Л.Рятушна, вул. Миколайчука, вул. Кримського Агатангела, вул.К.Василенка, вул. Майбороди, вул. Данила Галицького, вул.Константиновича, пр. Юності, вул. Трамвайна, вул. Дачна, вул.Польова, вул. Космонавтів, вул. Порика, вул. Первозванного, пров.Миколайчука, вул. Павлова, вул. В.Інтернаціоналістів, вул. Ващука, вул. Стельмаха.

Дані роботи виконуються у зв’язку з аварійною ситуацією на мережах та для покращення якості надання послуг споживачам. Проводити ремонтні роботи тепломереж без відключення послуги не можливо. Тому просимо вибачення за тимчасові незручності і сподіваємося на розуміння споживачів щодо тимчасового призупинення послуги з гарячого водопостачання.  Проведення і терміни виконання робіт узгоджено з Вінницькою міською радою.



Переглядів: 4927
Поширень: 4

Останні новини