Малий та середній бізнес Вінниччини перерахував майже 708,2 млн грн єдиного податку

За сім місяців 2019 року платники Вінниччини, які обради спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевого бюджету 708 млн 166,2 тис. грн.. єдиного податку, перевиконавши прогнозований показник майже на 49,3 млн грн..

За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського понад 69 відсотків із цієї суми або більш ніж 489,0 млн грн. – це внесок  фізичних осіб. На долю юридичних осіб-спрощенців припадає близько 219,1 млн грн.

Високопосадовець підкреслює, що проти минулорічного загальна сума перерахованого у місцеві скарбнички єдиного податку зросла на 18,2 відсотків. Відтак, лише за рахунок приросту єдиного податку, на свої потреби громади отримали  на 109,0 млн грн. більше ніж за січень-липень 2018 року.

Отож, дякуючи усім представникам малого та середнього бізнесу регіону за своєчасну сплату єдиного податку, Руслан Осмоловський ще раз нагадує, що для Вінниччини він є другим за розміром бюджетоформуючим платежем місцевої скарбниці, поступаючись лише податку на доходи фізичних осіб.



Переглядів: 1477
Поширень: 0

Останні новини