Вінницькі діти учасників АТО насолоджуються відпочинком у румунському місті Ясси

Нещодавно стартувала перша поїздка для дітей учасників АТо/ООС  в рамках Вінницько-Ясської взаємодії.

Взяти участь у поїздці  до Румунії  було запропоновано діткам від 9 до 15 років із категорій членів сімей загиблих, осіб з інвалідністю 2-3 групи, учасників бойових дій, що отримали важкі тілесні травми, багатодітних сімей АТОвців та померлих Героїв, яким не встановили статус,  зі всієї Вінницької області.

У рамках поїздки  запланована цікава розважально-екскурсійна програма, до якої увійде відвідування Ясського палацу культури, монастиря трьох ієрархів, митрополичої церкви Молдови та Буковини, художнього музею, ботанічного саду ім. Анастасії Фату, дитячих інтерактивних центрів, парку «Ноїв ковчег», комплексу Паласласі, бази відпочинку Ciric.

Також діти прогуляються по бульвару Стівена Великого та парку Копу, де на них чекають рекреаційні заходи. Також у плані подорожі безліч інтерактивних та арт-терапевтичних розваг, дискотеки, караоке, вечори спілкування біля табірного вогнища та багато-багато румунських смаколиків. Такий відпочинок сприятиме емоційному розвантаженню дітей наших Захисників.


Теги: діти АТО

Переглядів: 2800
Поширень: 0

Останні новини