Вже зведено 5 поверхів стаціонару майбутнього кардіоцентру

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов. 

У дописі зазначено, що вже зведено п'ять поверхів 7-поверхової будівлі стаціонару. Тривають роботи із спорудження допоміжних будівель. Проект будівництва Вінницького регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології реалізується спільними зусиллями Уряду України, Вінницької ОДА та Вінницькою міською радою у співпраці зі Світовим банком.

"Ми зацікавлені, щоб підрядник виконував зобов’язання якісно і вчасно. Відзначу, що це наймасштабніше будівництво в сфері охорони здоров’я за роки незалежності у місті та нашому регіоні. І це взагалі унікальний проект для України, адже зараз це єдина лікарня, яка будується з «нуля» спільно зі Світовим банком.

Найважливіша для нас мета – забезпечити доступ до якісної медичної послуги хворим на серцево-судинні захворювання. Майбутня лікарня буде облаштована за європейськими стандартами медичного обслуговування. За проектом центр матиме 138 ліжок, зокрема, 6 – реанімаційних. Будуть створені комфортні умови для перебування пацієнтів і роботи персоналу, а також планується оснастити центр обладнанням провідних світових виробників", - пише Сергій Моргунов. 



Переглядів: 2389
Поширень: 3

Останні новини