У міській раді нагородили Андрія Ковальчука, який врятував життя людині

Сьогодні у залі засідань міської ради відзначили капітана служби цивільного захисту Андрія Ковальчука. За проявлену громадську свідомість, високі людські якості та небайдужість до життя іншої людини чоловіка нагородили Грамотою Вінницької міської ради та її виконавчого комітету, та вручили грошову премію. 

Нагадаємо, що Андрій Ковальчук врятував життя жінці, яка втратила свідомість посеред проїжджої частини. Водії просто проїжджали повз людини, яка потребувала допомоги. Небезпека була й в тому, що на жінку без свідомості міг наїхати автомобіль. Андрій, побачивши жінку в біді, зупинив машину, вийшов до неї і надав першу медичну допомогу.

Міський голова Сергій Моргунов подякував Андрію Ковальчуку за небайдужість і сказав, що він є прикладом мужності та людяності.

«Ковальчук Андрій виявився рятувальником не лише по професії, а й за станом душі. Він врятував жінку, яка була в небезпеці. На цьому прикладі ми бачимо, що Україна та український народ – це в першу чергу люди, і дуже велике значення має те, як українці ставляться один до одного. І чим більше в Україні буде таких людей як Андрій Васильович, тим сильнішою та могутнішою буде наша держава», – каже Сергій Моргунов.

Андрій Ковальчук – начальник рятувального відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.




Переглядів: 2371
Поширень: 0

Останні новини