Вінничани вибороли «золото» та «срібло» в Євразійському фестивалі з хокею на траві

Днями у Мінську (Білорусь) відбувся другий Євроазіатський фестиваль з хокею на траві серед юнаків та дівчат. В змаганнях взяли участь команди Білорусі, Росії, Голландії і України.

Як повідомляє управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, наш регіон представляли вихованці ДЮСШ «Авангард» (Калинівка). Вони стартували у турнірах вікових категорій 12-13 років та 14-15 років.   

«Ігри тривали протягом чотирьох днів. Обидві наші команди на груповому етапі у своїх вікових категоріях зайняли перші місця. Це дало їм змогу грати у фіналах», – розповідає тренер ДЮСШ «Авангард» Віталій Бондарчук.

За його словами, молодша команда калинівчан програвала після першого періоду збірній міста Замосточ’є (Білорусь) – 0:1, але вінницькі хокеїсти знайшли у собі сили, проявивши волю до перемоги, подужали суперника із рахунком 2:1. Таким чином в їхньому активі – золото!

У старшій віковій категорії команда ДЮСШ «Авангард» зустрілась із господарями турніру ХК «Мінськ». Основний час фіналу закінчився із рахунком 2:2. Але, на жаль, по буллітах (хокейні пенальті) калинівчани поступилися – 0:2.  Тож їм дісталися срібні нагороди.



Переглядів: 2258
Поширень: 0

Останні новини