У міській раді відзначили кращих підприємців міста

Сьогодні, 30 серпня, у міській раді відзначили кращих підприємців міста.  Міський голова Сергій Моргунов вручив їм подяки та подарунки. 

Сергій Моргунов поспілкувався із підприємцями, розповів про програми, які діють для підтримки малого та середньо бізнесу у Вінниці. А також, зазначив що у місті останні кілька років спостерігається гарна тенденція – щороку відкривається одне велике підприємство.  

«У нас 64 тисяч працівників ви забезпечуєте робочими місцями, це за нашою статистикою. 44 тисячі суб’єктів господарювання – це достатньо серйозний кластер для підтримки економіки міста Вінниці. Цього року до бюджету міста уже надійшло понад 800 млн грн податків і зборів від малого та середнього бізнесу.  Ці кошти йдуть в тому числі і на заробітні плати працівників бюджетної сфери, на реалізацію різних програм в галузі освіти та охорони здоров’я. Я чітко розумію, що у нас є багато роботи попереду. В тому числі і щодо впровадження та реалізації різних програм підтримки підприємців міста. Бажаю, щоб ваш бізнес процвітав, щоб ваші колективи збільшувалися, щоб вам було комфортно працювати і жити у нашому рідному місті», – сказав міський голова Сергій Моргунов.

Відзначимо, що традиційно, День підприємця в Україні відзначається в першу неділю вересня.  




Переглядів: 1974
Поширень: 0

Останні новини