У Вінниці відбудеться фестиваль соціальних плакатів «Права і обов'язки людини очима дитини»

До участі у Фестивалі запрошуються діти з багатодітних родин Вінницької міської об’єднаної територіальної громади: дошкільнята, діти молодшого шкільного віку та підлітки. 

Організаторам заходу подаються роботи, виконані дітьми на ватмані або аркуші паперу формату А2 будь-якою художньою технікою (живопис, графіка, аплікація тощо). Подані на Фестиваль роботи мають бути естетично оформленими, повинні відповідати темі заходу, спонукати захищати свої права або містити конкретні поради/алгоритми дій у тій чи іншій ситуації, пропагувати обов’язки кожного громадянина України. Кожен учасник може подати не більше однієї творчої роботи.

Подані на Фестиваль роботи повинні додатково супроводжуватися анкетою з короткою історією про родину та авторів творчого виробу. Разом з роботами і анкетою, претенденти подають до відділу організаційної роботи Департаменту соціальної політики міської ради копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру пільговиків Вінницької міської об’єднаної територіальної громади або посвідчення багатодітної сім’ї. 

Термін прийому робіт – до 09 вересня 2019 року. 

Захід проводиться з метою популяризації та підвищення рівня правової обізнаності дітей, виховання почуття важливості прав та обов’язків дитини, активного залучення дітей до соціально-вагомої діяльності, департаментом соціальної політики міської ради для багатодітних родин, які проживають на території Вінницької міської об’єднаної територіальної громади. 



Переглядів: 4810
Поширень: 0

Останні новини