Визначено переможців конкурсу «Підприємство лідер на ринку праці Вінниччини»

На Вінниччині вдруге проведено конкурс «Підприємство лідер на ринку праці Вінниччини», підсумкове засідання якого відбулося 5 вересня 2019 року.

Учасниками могли стати підприємства, установи та організації регіону різних форм власності з середньообліковою чисельністю працівників до 100 осіб, від 101 до 200 осіб, від 201 до 300 осіб, від 301 до 500 осіб, від 501 до 1000 працівників, понад 1000 працівників.

Серед основних критеріїв для визначення переможців були: рівень оплати праці; своєчасність виплати заробітної плати; наявність на підприємстві колективного договору; кількість створених нових робочих місць.

Також звертали увагу на рівень охорони праці на підприємстві та створення необхідних умов для високопродуктивної праці; відсоток атестованих робочих місць за умовами праці до загальної кількості робочих місць, що підлягають атестації за умовами праці; співвідношення жінок і чоловіків на керівних посадах та соціальної активності підприємств.

Для участі у конкурсі «Підприємство лідер на ринку праці Вінниччини» у 2019 році надійшло 26 заявок від підприємств, установ та організацій регіону різних форм власності.

Конкурс проходив у два етапи, за результатами яких конкурсною комісією підбито підсумки та визначено підприємства-переможці за номінаціями, які будуть нагороджені Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради

Так, у 2019 році переможцями конкурсу «Підприємство лідер на ринку праці Вінниччини» стали такі підприємства:

у номінації з середньообліковою чисельністю працівників до 100 осіб – СТОВ «Вернигородоцьке»; у номінації з середньообліковою чисельністю працівників 101-200 осіб – ТОВ «Крижопільський елеватор» та Медичний реабілітаційний центр МВС України «Південний Буг»; у номінації з середньообліковою чисельністю працівників 201-300 осіб – ПрАТ «Козятинський м’ясокомбінат» та ПрАТ «Барський машинобудівний завод»; у номінації з середньообліковою чисельністю працівників 501-1000 осіб - ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат».

Вітаємо переможців!



Переглядів: 1931
Поширень: 0

Останні новини