Вінничан запрошують відсвяткувати День міста у стилі вело

Уже цієї суботи, у День міста, на вінничан та гостей свята чекатимуть цікаві локації та безліч різноманітних розваг. Спілка молодіжних організацій Вінниччини, ГО «Федерація велосипедного спорту Вінницької області», ГО «Вінниця мобільна» запрошують відзначити це свято у стилі вело. У рамках програми «Вінниця - це моє місто» буде презентовано проєкт «Тур де Парк».

«Тур де Парк» став переможцем у конкурсі грантів до Дня міста. Він передбачає організацію цікавих заходів у різних частинах Центральному міському парку.  Організатори обіцяють п’ять локацій. 

Перша локація – центральна арку біля входу в парку. Тут о 10:00 розпочнеться індивідуальна гонка на велосипедах в гору «Uр». 

Об 11:30 поблизу скейт-парку розпочнуться дитячі велоперегони «Роверок». Тут будуть відбуватися заїзди на біговелах, самокатах, велосипедах. Організатори обіцяють легку трасу, тому усі бажаючі зможуть взяти участь.  

Поблизу планетарію о 12:00 розташується «Вело містечко». Усі бажаючі зможуть перевірити свої знання ПДД за допомогою співробітників поліції і організаторів заходу. Кожен учасник отримає книжечку із правилами дорожнього руху.  А на локації «Велофігурка» можна буде перевірити наскільки ви досконало володієте велосипедом.

Об 11:00 на локації  «ВМХ сontent» розпочнуться змагання і показові виступи найкращих спортсменів аматорів міста у скейт-парку. 

«Всі, хто взяв участь в роботі будь-якої локації, отримує наліпку, номерок, який дозволить стати учасником розіграшу призів від наших друзів і партнерів. Початок розіграшу о 18:00 на площі Водограй. Ми запрошуємо усіх приїздити на велосипедах, самокатах, біговелах усією родиною та святкувати День міста з нами. Реєстрація учасників відбуватиметься на кожній локації і розпочнеться за пів години до початку заходу. Запрошуємо людей різного віку – від 3-х до 75+ років», - каже керівник проєкту «Тур де Парк»  Лілія Шульгіна

Більш детальна інформація на сторінці заходу у фейсбуці



Переглядів: 2763
Поширень: 5

Останні новини