На День міста в парку буде проєкт для людей поважного віку, майстер-класи, виставка-ярмарок, виступи творчих колективів

14 вересня на майдані Водограй у Центральному парку буде реалізовано проект для людей поважного віку «Вінниця – місто активних!». Заходи у його рамках проходитимуть з 14:30 до 19:00. Тут будуть різні майстер-класи, презентація клубів за інтересами, творчі виступи тощо.

Представники Територіального центру соціального обслуговування представлять гуртки та факультети, які можна відвідувати у їхньому закладі. Наприклад, представник гуртка рукоділля проводитиме майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки. Розповідатимуть тут, й чим саме можна займатись на факультеті здорового способу життя, а ті, хто його вже відвідує, продемонструють кілька танців. 

Також у Терцентрі діє гурт «Мальви», і його відвідувачі виконають кілька пісень: «Вінницький вальс», «А калина не верба», «Вишиванка», «Гуцулка Ксеня» тощо. Читатимуть тут й гуморески.

Також на майдані Водограй буде виставка від Вінницького обласного центру народної творчості. Від Вінницького міського палацу мистецтв виступлять хорові та вокальні колективи: «Народний аматорський вокальний ансамбль хору ветеранів війни та праці імені Радіона Скалецького, Народний аматорський хоровий колектив «Добродар», Народний аматорський хоровий колектив «Дзвін».

Вийдуть на сцену на цій локації й ансамбль «Ретро» від КЗ «Вінницький міський клуб». Від цього закладу будуть і майстер-класи з малювання. Крім того, на майдані Водограй проходитиме шаховий турнір.

Діятиме тут й виставка-ярмарок з декоративно-ужиткового мистецтва, де будуть представлені глиняні вироби, різьба по дереву, вироби з соломи тощо. Вінницький обласний краєзнавчий музей представить виставку «Вінниця і вінничани». Для присутніх гратиме муніципальний естрадно-духовий оркестр «ВінБенд». 

Представники ансамблю спортивного бального танцю «Грація» від Палацу дітей та юнацтва  покажуть всім охочим, як танцювати вальс. Виступлять й гості свята – вокальний дует «Коханий - кохана», які є лауреатами всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Читайте також: День народження Вінниці відзначатимуть з новими локаціями, фестивалями та творчими й мистецькими проектами



Переглядів: 2868
Поширень: 1

Останні новини