У Вінницькі обласній дитячій лікарні відкрили сучасне відділення екстреної медичної допомоги

Відкриття відділення відбулось сьогодні, 12 вересня. У новому сучасному відділення пацієнту буде забезпечено інтенсивну терапію та оперативні втручання за необхідності, а також діагностичні дослідження та лабораторні обстеження тощо. Таким чином, невідкладна допомога маленьким пацієнтам надаватиметься у найкоротші терміни.

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фуйсбук написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Це нове сучасне відділення екстреної медичної допомоги в обласній дитячій лікарні. Важлива подія для всього нашого регіону і міста зокрема. Адже чимало вінницьких родин звертаються зі своїми дітками саме до цього закладу. І забезпечення якісної медичної послуги для маленьких пацієнтів – головне завдання.

Концепція нового відділення – це створення єдиного місця, де максимально сконцентроване усе необхідне для надання невідкладної допомоги у найкоротші терміни, адже на рахунку кожна хвилина. Також велика увага приділена забезпеченню комфортних умов. Наприклад, автомобіль швидкої заїжджає в приміщення, щоб доставити пацієнта в оглядову з найменшим впливом зовнішніх факторів, щоб людина не відчувала незручностей.

Упевнений, що у питанні розвитку медицини важлива синергія зусиль професійних колективів медиків та органів влади – і місцевої, і центральної. І ми маємо приклади успішних кроків у цьому напрямку за останні роки - відкриття унікального відділення реанімації у першій міській лікарні, хірургічного корпусу обласної лікарні ім. Пирогова, зараз продовжуємо будувати новий корпус для відділення екстреної допомоги для міської лікарні швидкої медичної допомоги. Але викликів та завдань ще чимало, і маємо разом працювати далі", - повідомив С.Моргунов.




Переглядів: 6163
Поширень: 1

Останні новини