У Вінниці заклали "перший камінь" на місці будівництва найбільшого заводу компанії HEAD

Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй офіційній сторінці  у мережі Фейсбук

"Надзвичайно знакова подія для Вінниці і всього нашого регіону – старт початку будівництва найбільшого заводу компанії HEAD International Holding GmbH з виробництва спортивного спорядження. Разом з партнерами заклали капсулу - символічний «перший камінь» на місці майбутнього об’єкта. Менше півтора року пройшло від озвучення намірів до переходу у практичну площину реалізації проекту. Ми надзвичайно вдячні групі компаній HEAD за рішення інвестувати у Вінницю та за ефективну співпрацю.

Площа виробничих об’єктів на підприємстві становитиме близько 43 тис. кв м. Будівництво триватиме протягом 2019-2021 років. Інвестор поетапно планує створити 1000 нових робочих місць. Вироблятиме нове підприємство лижі, лижні кріплення та лижні черевики.

Символічно, що рік тому також напередодні Дня міста ми відкривали суперсучасне підприємство "Грін Кул" компанії UBC Group. Завод з виробництва холодильного обладнання став "першопрохідцем" індустріального парку. Хочеться, щоб кожен рік характеризувався інноваційними проривами. Окрім того, саме фахівці UBC допомагали колегам з HEAD послугами з інженірингу.

Я би дуже хотів, щоб бізнес у Вінниці також був згуртованим і діяв як єдина команда. Адже усі ми спільно працюємо для нашого чудового міста і країни в цілому. Так, прибуток важливий для бізнесу, але важливі й інші цінності. Адже нове виробництво – це працевлаштовані фахівці, це збільшення можливостей бюджету громади. Зрештою, саме динамічна економіка стимулює розвиток міста. Саме тому ми створюємо комфорт для бізнесу та продовжуємо облаштовувати інфраструктуру Вінницького індустріального парку", - написав С.Моргунов.




Переглядів: 3647
Поширень: 0

Останні новини