В Тиврівському районі відбувся фестиваль родинної пісні

Вчора, 2 серпня, в селі Канава, що на Тиврівщині, відбувся традиційний фестиваль родинної пісні «Мамина піч». Щороку в цей день на берег річки Південний Буг з’їжджаються тисячі поціновувачів української пісні, щоб поринути в атмосферу багатих українських традицій.

Під час фестивалю до присутніх з вітальним словом звернувся голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій: «Ми живемо в дуже непростий час, що спонукає нас повернутися до найсвітлішого – до Бога, до нашого коріння та родини. Я переконаний в тому, що на сьогодні в суспільстві є запит на добро, щирість, любов та злагоду».

Засновник «Маминої печі», народний артист України Микола Янченко, відкрив концертну програму привітаннями та піснею, яка вже стала гімном фестивалю. «Особливістю цього заходу є те, що без реклами, без будь-якого інформування в засобах масової інформації фестиваль збирає таку кількість людей», – зазначив Микола Янченко.

На фестивалі звучали улюблені всіма пісні у виконанні самого Миколи Янченка, Тетяни Денисенко, Наталі Фаліон та її гурту «Лісапетний батальйон», Івана Ганзери, Олександра Кварти та інших талановитих  виконавців. 


Теги: фестивалі


Переглядів: 7231
Поширень: 3

Останні новини