У Вінниці започаткували серію турнірів «New Stars»

Торік після реконструкції відкрили сучасний стадіон Вінницького міського палацу дітей та юнацтва зі штучним покриттям. А нещодавно на ньому започаткували серію футбольних турнірів «New Stars». Вони відбуваються регулярно у різних вікових категоріях. І вже стали доволі популярними.

Днями завершилися змагання серед юнаків у двох вікових групах. Проходили ігри за коловою системою. Велике поле було розбито на зони, і одночасно тривали чотири поєдинки.  

Окрім команд нашого міста, стартували колективи Хмільника і Бердичева (Житомирська область). Футбольні баталії пройшли за підтримки міської федерації футболу, міського спорткомітету, адміністрації Палацу і фірми «Домашній маркет»

В турнірі дітей 2009 р.н. взяли участь дев’ять команд. Кожна зіграла по вісім матчів. Після напруженої боротьби, коли ніхто не хотів поступатися, золоті нагороди здобула «Прем’єр-Нива», срібні – ОДЮСШ Блохіна-Бєланова, третє – «Нива». Цікаво, що всі ці три вінницькі команди набрали по 21 очку. А місця були визначені за різницею забитих і пропущених м’ячів в особистих зустрічах. Тому інтрига зберігалася до останніх секунд!     

В змаганні на рік молодших футболістів за першість боролися вісім колективів. На диво, чемпіонство здобула наймолодша збірна – ОДЮСШ Блохіна-Бєланова 2011 р.н. У вирішальній грі вона здолала команду «Прем’єр-Нива» із рахунком 4:3. Бронза – в активі ОДЮСШ Блохіна-Бєланова 2010 р.н

Наші діти відіграли вже десяток турнірів, тобто мають певний досвід. Взагалі всі команди показали якісний футбол і мають гарні перспективи. І організація турніру «New Stars» – на гідному рівні, – каже тренер «Прем’єр-Ниви» 2010 р.н. Ігор Маковей.

Призерам вручили Кубки і грамоти. Всі учасники отримали красиві медалі із логотипом турніру. Тож спортивне свято надовго закарбується у пам’яті юних спортсменів. 

Організатор серії турнірів «New Stars», тренер ФК «Темп» Палацу дітей та юнацтва Дмитро Маліновський розповів, що ці змагання охоплюють майже всі вікові групи – від 2003 р.н. до 2013 р.н.  

Діти кожної категорії змагаються у різний час. Зокрема, наступного тижня ми проводимо турнір юнаків 2008 р.н. за участі дюжини команд, в тому разі й з інших регіонів. Він почнеться 17 вересня і завершиться 20 вересня, орієнтовно о 12.30. Запрошуємо вболівальників на наш стадіон. Вхід – вільний, – повідомив Дмитро Маліновський.



Переглядів: 4329
Поширень: 0

Останні новини