У Гайсині горів цукровий завод

13 вересня о 15:03 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території одного із підприємств м.Гайсин. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №10 на місці віклику з'ясували, що зайнялося технічне обладнання та тверде паливо (пелети) в приміщенні залізобетонного бункеру діаметром 30 м та висотою 36 м на території цукрозаводу ТОВ ПК "Зоря Поділля". Пожежу локалізовано 13 вересня о 16:45, а ліквідовано о 08:58 наступного дня. Причина пожежі з'ясовується.

15 вересня о 8:51 гайсинським рятувальникам надійшло повідомлення про загрозу руйнування залізобетонного бункеру ТОВ ПК "Зоря Поділля".

На місце виклику для забезпечення пожежної безпеки було направлено черговий караул ДПРЧ-10 м. Гайсин (8 чоловік особового складу та один спецавтомобіль).

Станом на 15 вересня о 10:30 було проведено евакуацію людей (34 особи) із житлових будинків, а також із будівель, які розташовані на території заводу.

Припинено газопостачання в 97 та електропостачання в 47 помешканнях.

Працівниками Гайсинського районного відділу поліції повністю обмежено рух автотранспорту на вул. Заводській, яка проходить на відстані 8 м від будівлі залізобетонного бункеру, автошлях Т-02-01 Вінниця-Турбів-Велика Михайлівка по об’їзній дорозі через с. Куна та с. Кунка.

На місці події працює керівництво району, оперативно-слідча група працівників Гайсинської поліції, бригада СО Гайсинські електромережі та бригада ектреної медичної допомоги.



Переглядів: 9432
Поширень: 2

Останні новини