Вінницький обласний центр зайнятості проводить профорієнтаційну акцію «Територія вибору»

19 вересня 2019 року о 13.00 на Європейській площі стартує профорієнтаційна акція «Територія вибору», яка покликана сприяти професійному самовизначенню молоді та формуванню позитивного ставлення до професії, що користується попитом на ринку праці.

Організатором заходу виступає Вінницький обласний центр зайнятості у партнерстві з Департаментом освіти і науки Вінницької ОДА, Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, Вінницьким державним центром естетичного виховання учнів, Департаментом освіти Вінницької міської ради, Донецьким національним університетом імені Василя Стуса.

Учасники заходу – учні 8 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів та професійно-технічних навчальних закладів. Фахівці служби зайнятості разом з представниками освітніх установ проводитимуть для учасників акції цікаві атракції різного формату:

профорієнтаційний квест «Атлас професій»; флешмоб «Хочу#Можу#Треба#Професія#Успіх»; презентація експозицій професійно-технічних навчальних закладів; майстер-класи; демонстрація моделей одягу, зачісок, бармен-шоу тощо.

Під час заходу працюватиме консультаційний пункт служби зайнятості, де можна буде отримати допомогу у виборі майбутньої професії із застосуванням сучасних діагностичних методик.

Також учасників акції очікують розважальні виступи від студентів навчальних закладів. Для найактивніших учасників передбачено «Територію подарунків». Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у брифінгу на тему: «Формування позитивного ставлення до професій, що користуються попитом на ринку праці, як важлива складова у розвитку нашої держави», який розпочнеться о 13.00.

Спікери:

Скоковська Галина Петрівна - директор Вінницького обласного центру зайнятості; Чорна Олена Афанасіївна – заступник директора департаменту освіти та науки Вінницької облдержадміністрації; Заболотна Наталія Михайлівна – директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації; Бачинський Валерій Григорович – заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації - начальник управління професійної освіти, інноватики та науки.



Переглядів: 3415
Поширень: 1

Останні новини