В неділю під час проведення у Вінниці Всеукраїнського конгресу сімей тимчасово буде обмежено рух транспорту

З 20 по 22 вересня Вінниччина прийматиме Всеукраїнський конгрес сімей. Його організовує Всеукраїнська рада церков, Римо-Католицька Церква за сприяння Вінницької облдержадміністрації та Вінницької міської ради. 22 вересня у Вінниці пройде марш  родин «Сім’я сильна Богом» за маршрутом площа Шевченка – вул. Соборна – Хмельницьке шосе – площа Василя Стуса. У зв’язку з цим тимчасово за цим маршрутом з 9:00 до 11:30 буде обмежений рух транспорту. 

Всеукраїнський конгрес сімей проходитиме на Вінниччині три дні. У перший день відбудеться ряд заходів у Шаргороді. На другий день, який переважно розрахований для участі молоді та дітей, Конгрес триватиме в обласному центрі. А в неділю, 22 вересня, у середмісті Вінниці планується марш родин «Сім’я сильна Богом». Його очолить Апостольський Нунцій в Україні Архиєпископ Клаудіо Гуджеротті. Очікується, що для участі у заході до нашого міста приїде близько 20 тисяч вірян з усієї України та з-за кордону.

У зв’язку з цим, з 09:00 до 10:00 буде тимчасово обмежений рух приватного та громадського транспорту по вул. Соборній. А саме: від перехрестя вул. Соборна - Магістратська - Князів Коріатовичів до перехрестя вул. Соборна - Театральна.      

З 10:00 до 11:30 тимчасово не курсуватиме приватний та громадський транспорт по вул. Соборній та Хмельницькому шосе. Рух буде обмежено від перехрестя вул. Соборна - Театральна до перехрестя Хмельницьке шосе - Магістратська.    

Приватний автотранспорт курсуватиме  по  вул. Київській, В’ячеслава Чорновола та Магістратській

Муніципальні автобуси №19, 24, 25 та маршрутні таксі 23А, 29А, 32А їздитимуть по вул. Київській, В’ячеслава Чорновола, Магістратській. 

Рух муніципальних автобусів № 7, 21, 22 та маршрутних таксі №7А, 21А,  22А  в обох напрямках  буде організований по  вул. Князів Коріатовичів.

Муніципальні автобусі №5, 11 та маршрутних таксі №5А, 10А, 28А  в обох напрямках  курсуватимуть по вул. Данила Галицького, Хмельницькому шосе, Магістратській. Рух трамваїв на час проведення маршу родин буде призупинений. 




Переглядів: 4142
Поширень: 2

Останні новини