Наступного місяця вінничан запрошують на фестиваль "Крафтовий дворик"

З 12 по 25 жовтня на Європейській площі уся Вінниця та її гості зможуть доторкнутись до історії та скуштувати крафтові вироби зі всієї України на Святі сиру, вина та меду: “Крафтовий дворик” - фестивалі справжньої ручної праці!

Із покоління у покоління, передаючи родинні секрети, майстри зберігають традиційні вікові рецепти. І якщо у Вас є свій унікальний продукт, яким Ви прагнете ділитись зі світом - цей фестиваль саме для Вас!

Долучайтесь до участі - реєструйтесь за посиланням - збережемо традиції та майстерність разом.

І звичайно, на кожного гостя фестивалю очікує ціла палітра оригінальних смаків справжніх крафтових продуктів за унікальними рецептами із перших рук народних митців. Ви зможете не просто придбати щось абсолютно нове, а ще й скуштувати, палосувати і спробувати усе, що побалує та розтопить ваші смакові рецептори.

Крім того, ми готуємо для Вас концертну та розважальну програму із дитячими зонами, зонами відпочинку та майстер-класами.

Усе це подарує гостям незабутні враження, насолоду від оригінальних та натуральних насичених смаків, а учасникам-майстрам можливість познайомити усіх із своїми унікальними рецептами та частинкою родинної майстерності.

Зроблено руками - зроблено з душею: запрошуємо кожного дня з 12 по 25 жовтня!! :)

Деталі заходу за посиланням


Теги: фестивалі

Переглядів: 3025
Поширень: 2

Останні новини