Стало відомо, коли стартують осінні сільськогосподарські ярмарки

Вже традиційно, після збору сільгоспвиробниками врожаю, у Вінниці проводяться осінні ярмарки. Починаючи з 28 вересня по 26 жовтня 2019 року, в м.Вінниці на площі, яка прилягає до торговельного центру «Plaza Park», по вул. Келецькій, 117-Б будуть проводитись осінні сільськогосподарські ярмарки.

Вінничани зможуть придбати продовольчі товари та сільгосппродукти за прийнятними цінами безпосередньо у виробників.

Також  населенню запропонують саджанці фруктових дерев, а також кущі смородини, аґрусу, малини та різноманітні квіти.

 ярмарку, який пройде 28 вересня 2019 року, приймуть участь близько 200 товаровиробників з усіх районів області та обласного центру. Найбільше продовольства на перший ярмарок привезуть з Вінниці, Вінницького, Літинського,Тиврівського, Липовецького та Немирівського районів. Всього планується реалізувати товарів на суму біля 3 мільйонів гривень.

Як повідомив директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації  Володимир Мережко, проведення сільськогосподарських ярмарків має на меті насичення ринку доступною сільськогосподарською продукцією з урахуванням моніторингу цін, які зазвичай встановлюють нижчими, ніж на ринках міста. 

До участі у ярмарку будуть залучені підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних та ковбасних виробів, м’яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, а також хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торгівельні підприємства споживчої кооперації і сільськогосподарських товаровиробників м’яса, риби, фруктів, овочів, меду та інших продовольчих товарів



Переглядів: 4021
Поширень: 2

Останні новини