У Вінницькій міській раді привітали кращих працівників машинобудівної промисловості

Сьогодні, 19 вересня, у Вінниці до Дня машинобудівника відзначили 18 працівників кращих підприємств галузі. Міський голова Сергій Моргунов та секретар міської ради Павло Яблонський вручили їм грамоти та грошові премії. 

Міський голова Сергій Моргунов відзначив, що машинобудування важлива галузь економіки, і у Вінниці цей напрямок досить активно розвивається.

«Я можу сказати, що - з одного боку - всі звикли, що ми є аграрною областю і більше займаємося переробкою сільгосппродукції, наданням послуг, виробництвом лікарських засобів. А з точки зору машинобудування у нас немає якихось великих і серйозних підприємств, але у нас є підприємства з гарними і сталими традиціями. В першу чергу, можна говорити про Вінницький агрегатний завод, історія якого бере початок від 1880 року, так само завод «Пневматика», «45-й завод», який на сьогоднішній день відроджує виробництво військових автомобілів спеціального призначення. Вони пишаються своїми розробками і з захватом нам їх показують. Приємно, що ми не зупинилися на тому, що в нас є, і працювали далі - і буквально рік назад ми відкрили новий завод «Грін Кул», який виробляє холодильне обладнання для продуктів харчування. Я думаю, що для економіки і  промислового потенціалу міста Вінниці та області машинобудування досить важливе, і ми повинні, наскільки є можливість, підтримувати, і в подальшому розвивати. Дозвольте вас привітати з вашим професійним святом, я вам хочу побажати здоров’я, гарного настрою, благополуччя, щоб ваші підприємства розвивалися і піднімалися заробітні плати, щоб вам було комфортно працювати на ваших підприємствах і комфортно жити у нашому рідному місті», - зазначив міський голова Сергій Моргунов

Відзначимо, що День машинобудівника відзначають в четверту неділю вересня, цьогоріч – 22 вересня. 




Переглядів: 2133
Поширень: 3

Останні новини