Всеукраїнський турнір з шашок-100 відбудеться у Вінниці з 25 до 29 вересня

25 вересня 2019 року о 15:00 у Вінниці стартує VII всеукраїнський турнір з шашок-100 “Вінницькі фонтани 2019”. В ньому змагатимуться юнаки та дівчата 2003 р.н. i молодші. У програмі змагань – два турніри: основний для більш досвідчених спортсменів I розряду та вище, а також додатковий для юнаків та дівчат II та III розряду.

Змагання пройдуть за швейцарською системою у 7 турів.

Вінницька школа шашок має великий авторитет у шашковій спільноті як українського, так i світового рівня. Серед досягнень вінничан – неодноразові титули чемпіонів та призерів країни, Європи та світу у різних вікових категоріях та видах шашкових змагань. Вінниця також традиційно відома як місце проведення національних та міжнародних шашкових змагань.

У Вінницькій області щорічно відбуваються близько 25 турнірів обласного та всеукраїнського рівня. Всеукраїнський дитячий шашковий фестиваль “Вінницькі фонтани” був започаткований в 2015 році. У ньому щорічно беруть участь від 50 до 100 найкращих спортсменів з усієї країни. Враховуючи всі високи показники, ентузіастам з міста над Бугом було доручено організацію молодіжного Чемпіонату України 2019 року, проведення якого отримало позитивні відгуки. Оргкомітет змагань у Вінниці ретельно готується до нових змагань. Для участі у “Вінницьких фонтанах” очікується прибуття 50–60 спортсменів з 6–7 регіонів країни, в яких найкраще розвинений цей інтелектуальний вид спорту.

Всеукраїнський турнір з шашок-100 організований Федерацією шашок Вінниччини та відбувається за підтримки Управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації, Комітету з фізичної культури і спорту Вінницької міської ради, Міської дитячо-юнацької спортивної школи No6.

Спонсори турніру з шашок-100 "Вінницькі фонтани 2019": Торговий дім "Укрсервіс", Техно-торговий центр "Майстер", Торговий центр "Фермер", ТМ "Бондарукові ковбаси", ТМ "Хлібна гільдія", ТМ "Ласунка", ТМ "Рудь". Генеральний партнер Федерації шашок Вінниччини – інженерно-технічний центр "Енергооблік".

Відкриття чемпіонату — 25 вересня 2019 року о 15:00 в ігровому залі МДЮСШ No6 за адресою: вул. Театральна, 24. Нагородження переможців — 29 вересня 2019 року о 13:00. Кубки, медалі, дипломи та сувеніри чекають на своїх володарів!



Переглядів: 2395
Поширень: 0

Останні новини