Ковзанка «Льодовий клуб» отримала шанс на продовження життя

Вчора стало відомо, що улюблене місце для відпочинку дітей та дорослих отримала шанс на подальшу історію та існування. Виявилось, що голос 10 і справді гучніше ніж голос 1го.

Протягом усього дня у соціальних мережах з'являлись світлини від людей, які небайдужі до долі ковзанки. Всі вони були підписані однозначно і надихаюче: #хочунакаток та #нампотрібенЛьодовий клуб.

Усі вони люблять Льодовий клуб, частенько проводять тут час із друзями та родиною, ще з часів навчання, крім того, вони не уявляють ситуацію, коли у місті не залишиться ковзанки, яка вже давно стала його невід'ємною частиною як для вінничан, так і для жителів вінницької області, які часто приїзжають сюди цілими групами.

Та справді, голос 10 – завжди гучніше. Та їх чують. Чують ті, кому доля міста також небайдужа.

«І ми можемо зберегти Льодовий клуб, коли об'єднаємось, в місці, де ми росли, знайомились та веселились!» - кажуть активісти.

Та саме їх силами в неділю буде влаштовано флеш-моб катання, до того ж безкоштовного, на підтримку ковзанки. Вони закликають усіх прийти о 12.00 та приєднатись до флеш-мобу, що допоможе врятувати Льодовий клуб для міста, для дітей та дорослих, які так люблять кататись та відпочивати у цьому місці, для спортсменів та майбутніх поколінь.

Тож, 29 вересня, о 12.00 усіх небайдужих закликають прийти на ковзанку, вдягнути ковзани та довести, що ми можемо боротись за те, що для нас важливо! Початок флеш-мобу о 12.30!


Теги: флешмоб

Переглядів: 3799
Поширень: 1

Останні новини