Батьки дітей, народжених у День міста, отримали подарунки від міської ради

Сьогодні, 4 жовтня, під час сесії міської ради Вінницький міський голова Сергій Моргунов та депутати привітали двох батьків, у яких народились діти на День міста.  Їм подарували коляски, іграшки, вітальні листівки та квіти.

Загалом цього року у День міста на світ з’явилось 8 діток: 4 хлопчики та 4 дівчинки – символічна рівновага. Шестеро родин новонароджених отримали подарунки ще під час святкування Дня Вінниці на сцені фінального концерту. 

«Вперше цього року ми запровадили чудову традицію вітати родини новонароджених членів нашої територіальної громади безпосередньо в сам День міста. Тоді, 14 вересня, на головній сцені Вінниці під тисячні оплески вінничан ми привітали шість родин, вручили їм символічні подарунки. В цілому в цей день народилось чотири хлопчики і чотири дівчинки. Сьогодні ми вітаємо ще дві родини. Нехай дітки ростуть на радість батькам, щоб вони були здорові, щасливі, щоб вони справжніми патріотами свого міста, а батьки, щоб ними пишалися», - сказав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.




Переглядів: 3815
Поширень: 1

Останні новини