У Вінниці офіційно з'явився ще один індустріальний парк - "Вінтер спорт"

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Важлива новина - у Вінниці офіційно з'явився ще один індустріальний парк - "Вінтер спорт" - за ініціативи ТОВ "ХЕД Вінниця".

Нещодавно Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України включило його до Реєстру індустріальних (промислових) парків. Це вже третій індустріальний парк у Вінниці.

Промисловий парк "Вінтер спорт" створюється на площі 25 га строком на 50 років. Саме на цій території побудують найбільший завод всесвітньовідомого австрійського бренду HEAD, лідера з виробництва спорядження для зимових видів спорту. Три тижні тому на місці майбутнього підприємства заклали "перший камінь". Тут, як планується, буде створено близько 1000 нових робочих місць, а першу чергу проекту введуть в експлуатацію вже 2021 року.

Ми сподіваємось, що розвиток нового індустріального парку дасть поштовх до економічної та інвестиційної активності у Вінниці. А успішно реалізовані в його рамках проекти стануть додатковим фактором для інвесторів на користь вибору нашого міста. Це важливо в умовах зростання конкуренції між містами та для виконання нашої стратегії по розвитку економічного потенціалу Вінниці", - написав С.Моргунов



Переглядів: 4665
Поширень: 3

Останні новини