У Вінниці ветеранів АТО та ООС безкоштовно навчатимуть підприємництву

Як розпочати власну справу, повернувшись з фронту, – цьому навчатимуть у рамках проекту, який започатковується  у Вінниці.

Про це повідомив на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Ветерани АТО та ООС, які хочуть освоїти ази підприємництва, зможуть подати заявку на навчання, і на конкурсі відберуть до 30 найбільш вмотивованих учасників. Курси організовує Київська школа економіки за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, і вони безкоштовні.

Адаптація атовців у мирному житті – важливе питання і серйозний виклик, який вимагає об’єднання зусиль влади, громадськості, бізнесу. Ми готові підтримувати ініціативи соціального підприємництва, які допоможуть залучити ветеранів АТО/ООС.

У Вінниці маємо приклад соціального підприємства, на якому працюють ветерани АТО - "УВВ Інжиніринг". Острівці безпеки, якими ми облаштовуємо пішохідні переходи, виготовлені саме на цьому підприємстві.

Нова навчальна програма – одна з можливостей, яка дозволить колишнім бійцям АТО реалізуватися у новій сфері. Сподіваюсь, що проект вінничан зацікавить і буде для них корисним", - написав С.Моргунов.




Переглядів: 3063
Поширень: 0

Останні новини