Весільні кільця: на що звернути увагу при виборі та купівлі?

Весілля - одне з найбільш вирішальних і знаменних подій в житті кожної людини. Займатися підготовкою до урочистого заходу, підбирати вбрання і запрошувати гостей починають заздалегідь. Але серед усієї цієї метушні найголовнішим залишається - покупка обручок. Якщо після весілля сукня і фата залишаться висіти в шафі, як пам'ять для дітей і онуків, то обручки доведеться носити кожен день. Саме тому до їх вибору потрібно віднестись дуже серйозно.

Величезний вибір різних моделей є на сайті інтернет-магазину «Злато». Весільні обручки з білого і червоного золота, зі вставками з діамантів, з тисненням і візерунками, дорогі і бюджетні варіанти. Щоб вибрати саме той виріб, який буде служити символом вірного кохання, краще не поспішаючи перегорнути весь каталог. Тут є досить великий асортимент виробів, які можна купити зовсім недорого.

Критерії вибору весільних кілець

Раніше обручка була традиційно гладка з жовтого золота, то зараз вибір обручалок не обмежений цими критеріями.

Матеріал, який використовується при виготовленні весільних кілець:
    Золото. Міцний, довговічний і надійний матеріал. Ціни цілком доступні. Буває декількох типів: Червоне золото зустрічається дуже рідко. Його проба 900, а буває і вище. Важке і крихке.Червоним називається золото, яке має відтінок червоного через відсотка міді, яка додавалася в сплав. Жовте - найпоширеніше 585 проби. Біле - зараз на піку популярності. Використовується в комбінації з металом жовтого кольору, вставками з каменів. Рожеве насправді жовте, з легким відтінком рожевого. Прекрасно поєднується з дорогоцінними каменями. Платина. Довговічна. Виглядає ефектно і коштує дорого. Срібло. Найдоступніший матеріал. Буває з золотим покриттям. Дизайнерські моделі виглядають дуже гідно і привабливо.
Вставки в весільних кільцях:
    Найпоширеніший варіант - це діаманти. Найчастіше для інкрустації використовують дрібні камені, але іноді віддають перевагу більш крупному примірнику. Ті пари, які люблять екстравагантність, вважають за краще червоні рубіни, зелені смарагди і навіть сині сапфіри. Каміння сваровські чудово прикрашають найвишуканіші ювелірні вироби, в тому числі і обручки.
Форма:
    Кругла, гладка - традиційна. Це найпопулярніший варіант. Для прикраси використовують гравіювання з фразами, датами, ініціалами молодят. Квадратна, нестандартна. Виглядають оригінально і стильно, але в деяких випадках незручні при повсякденному носінні. Комбінації з декількох матеріалів, взаємопов'язаних між собою. Наприклад, біле і жовте золото, золото і платина, золото і срібло.

В інтернет-магазині «Zlato» є багатий вибір весільних кілець. Щоб підібрати комплект, достатньо розглянути фото і ознайомитися з характеристиками.


Переглядів: 5594
Поширень: 0

Останні новини