П'яний водій намагався за 100$ "відкупитися" від патрульних

В ніч з 20 на 21 жовтня, близько 2-ї години, під час патрулювання вулиць обласного центру поліцейські помітили автомобіль «Daewoo», водій якого, змінюючи напрямок руху, не увімкнув покажчик повороту. Згодом з’ясувалось, що чоловік перебував за кермом напідпитку. Аби уникнути адміністративної відповідальності, порушник запропонував поліцейським 100 доларів США неправомірної винагороди.

Спілкуючись із водієм, інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння: запах алкоголю, почервонілі очі та нечітку вимову. Водій погодився пройти огляд на місці зупинки за допомогою алкотестеру "Драгер". Прилад показав - 2,15 проміле, що майже у 11 разів перевищує допустиму норму.

Під час складання адміністративних матеріалів за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння водій почав пропонувати інспекторам неправомірну вигоду у розмірі 100 доларів США, аби уникнути відповідальності.

Поліцейські попередили порушника про кримінальну відповідальність за подібні пропозиції, та це не зупинило чоловіка.

Слідчим відділенням поліції відкрито провадження за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке правопорушення передбачено покарання до 4 років позбавлення волі 



Переглядів: 2314
Поширень: 0

Останні новини