Алло: старт продажів iPhone 11 в Україні. Коли попит перевищив пропозицію

Цього року наша країна потрапила в 3-ю хвилю старту продажів iPhone 11 у всьому світі, що дозволило українцям зробити попереднє замовлення вже 4 жовтня за наступним викупом новинки 11 жовтня. По ряду причин, ажіотаж на нові айфони в цьому році був вкрай високий і смартфони були розпродані досить швидко. Компанія Алло, лідер українського ринку з продажу смартфонів і смарт-техніки, вирішила поділитися своїми думками з цього приводу.

Чому люди купують iPhone 11?

На думку компанії Алло, основним тригером для хорошого старту продажів послужили знижки на новинки, які могли отримати всі клієнти, за умови попереднього замовлення в певні акції дати. Також, в порівнянні з минулим роком, "найдоступніша" версія iPhone 11 з'явилася в продажу одночасно з Pro-версіями, що позитивно вплинуло на загальний продаж новинок. Саме iPhone 11 64 гб чорного кольору став найпопулярнішим айфоном в цьому році на старті продажів.

Але багатьох цікавить і питання: "А як продажі Pro-версій в порівнянні з торішнім Xs Max". Компанія Алло стверджує, що при порівнянні продажів iPhone 11 Pro будь-яких змін з продажем iPhone Xs Max в минулому році за однаковий період, в цьому році продажі новинок збільшилися в 3 рази. Найпопулярніша модель цього року серед Pro-версій - iPhone 11 Pro 64 гб зеленого кольору.

Основні переваги нових айфонів

Так чому ж в цьому році українці активніше купують новинки? Крім більш приємних цін в порівнянні з минулим роком, можливості отримати знижку при передзамовлення в розмірі 2000 грн і додаткові бонуси при використанні програми Алло-Обмін, покупці по достоїнству оцінили нові "фішки" iPhone 11. Серед ключових особливостей можна відзначити:

Істотно зросла час автономної роботи у iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max; Покращені фото можливості у вигляді нового "Нічного режиму" для зйомки при недостатньому освітленні і додаткова камера з ультрашироким об'єктивом для зйомки фото і відео з захопленням 120 °.

На даний момент в Україні спостерігається дефіцит на iPhone 11 різних конфігурацій. Представники компанії Алло очікують нове надходження смартфонів вже в найближчі кілька тижнів.


Переглядів: 7042
Поширень: 0

Останні новини