М'які іграшки вздовж дороги: на вул. Пирогова влаштували акцію "Врятуй моє життя"

24 жовтня патрульні поліцейські спільно з учнями гуманітарної гімназії №1 імені М. І. Пирогова та представниками Товариства Червоного Хреста організували акцію «Врятуй моє життя».  За допомогою власноруч виготовлених плакатів гімназисти закликали водіїв дотримуватись правил дорожнього руху та бути більш уважнішими на дорогах.

Вздовж суцільної лінії на проїжджій частині організатори розставили 41 м’яку іграшку, кожна з яких символізувала постраждалу в ДТП дитину. Представники Червоного Хреста розгорнули локацію, де всіх бажаючих навчали надавати першу домедичну допомогу постраждалим під час ДТП.

На вулиці Пирогова, де проходила акція, зібралось чимало охочих поспостерігати за дійством. "Слід зазначити, що люди по-різному оцінили дії організаторів: дехто засуджував, мовляв, це даремна трата часу, але більшість віднеслась до заходу позитивно. До нас підходили чимало людей зі словами підтримки та схвальними відгуками.Вважаємо, що, привертаючи таким чином увагу учасників дорожнього руху, ми змушуємо їх зайвий раз замислитись над власною безпекою та важливістю дотримання ПДР", - зазначили в Патрульній поліції

Протягом 2018 року у місті Вінниці в дорожньо-транспортних пригодах постраждала 41 дитина, одна з яких загинула.



Вулиці: ПИРОГОВА

Переглядів: 3843
Поширень: 0

Останні новини