Вінницьких підприємців запрошують на безкоштовний тренінг: Dream team for Business. Знайти і не загубити

29 жовтня о 18:00 у Вінниці відбудеться MeetUp: Dream team for Business. Знайти і не загубити. На мітапі обговорюватимуть формування корпоративної культури компанії, HR-бренду та внутрішніх комунікацій.

Тренерами заходу стануть провідні українські експерти у сфері HR: 

Тетяна Пашкіна, HR-експерт robota.ua, в HR 18 років. Останні 5 років працює у сфері HR-маркетингу та аналітики. Автор понад 1000 профільних публікацій, колумніст HB Бізнес, Forbes  Катерина Бандуровська, спеціаліст Human Resource Development у LetyShops. В HR-менеджменті понад 10 років. Спікер національних та міжнародних конференцій. Засновник професійної спілки HR-Go!-Community. До цього працювала HR-ВР в Luxoft Ukraine та «Алло».

Участь у заході безкоштовна, за попередньою реєстрацією.

Команда Вінницької міської ради та міський голова Сергій Моргунов підтримують проведення освітніх заходів для підприємців, адже успішний бізнес є рушійною силою розвитку міста. 

Серію «MeetUp for business» організовано на виконання Програми посилення конкурентоспроможності МСП. У Вінниці вже другий рік поспіль тривають зустрічі, об’єднані спільною назвою Марафон Можливостей для Бізнесу. 



Переглядів: 1961
Поширень: 0

Останні новини