У Вінниці відбувся всеукраїнський дитячий показ мод KIDS FASHION SHOW VINNITSYA

Фантастично, атмосферно та яскраво сяючи 27 жовтня у Вінниці пройшла найочікуваніша та наймодніша подія осені – KIDS FASHION SHOW VINNITSYA 19/20. Подія, яка вже в 5-те потішила поціновувачів дитячої моди новими трендами та тенденціями.

Показ розпочався неочікувано, учасники дефілюючи почали танцювати, а також на подіум із глядацьких місць  почали забігати хлопці та дівчата танцювальної студії Sharm-S , які декілька хвилин дарували усім глядачам шалені ритми та дали дивовижний старт шоу.

За словами організаторів заходу,  цього сезону показ присвятили містам, адже кожне місто зберігає в собі свою неповторну унікальність та красу, яку ми часто не помічаємо в силу шаленого ритму буденності. «Символічно, що сьогодні у Вінниці зібралися талановиті дизайнери та відомі бренди з різних міст України, які представляють тут не просто одяг, а відображення свого міста та його шарму, а також, неповторною окрасою нашого заходу є чарівні діти, що випромінють красу та надію, які приїхали до нас з різних регіонів країни», - розказали Ярослава Позднякова та Аліна Щербакова.

Захід проходив в СК Нокаут, адже саме там організатори змогли втілити свої задуми та побажання. У приміщенні було змонтовано величезну локацію, що відображала великі фешн міста по середині якої розмістили професійний подіум завдовжки більше 20 м. Над оздобленням локації працювали близько 14 годин більше десятка майстрів.

Вже за традицією показ розпочинав відомий вінницький бренд UTMOST, яки представив свою яскраву колекцію, а опісля, подарував весь презентований одяг його юним моделям. Окрім того, свої колекції представили такі бренди як: Suzie, м. Хмельницький; Pamaranchi, м. Кіровоград; Mother's diamond, м. Вінниця; N.Tyravska, м. Львів; італійський бренд MEK, представник монобрендовий салон-магазин дитячого одягу Royalkid; Soul Unity Kids, м. Київ; Mayoral, представник бутік дитячого брендового одягу KIDSTAR; Little Baby, м. Київ; турецький бренд In city kids  представник  магазин дитячого одягу  Mannerly; студія дизайну IRYS WEAR, м. Львів, дизайнер Катерина Лукашик та Олександр Очеретний. В перше на показі було представлено колекцію дитячого взуття Evie Shoes.

У показі взяли участь 110 дітей віком від 3-х до 13 років, які приїхали з різних міст. Усі мали по два виходи у дизайнерському одязі. Для юних моделей день був розписаний та насичений: зранку репетиція, далі зачіски та мейк-ап,  потім гості міста могли трохи погуляти та познайомитись з Вінницею і відповідно, сам показ, який тривав дві години. Останнім виходом на показі було загальне дефіле усіх дітей у фірмових футболках, які організатори подарували учасникам на згадку про шоу. Зокрема, кожен отримав подарунки та диплом.

Гарного настрою та насиченості барв протягом вечора усім додавав талановитий актор та яскравий ведучий Олександр Теренчук.

Наприкінці вечора на гостей та учасників чекала запальна дискотека та смачний фуршет, а для дітей був підготовлений ще один подарунок у вигляді аніматорів, які веселили їх досхочу, чому діти були надзвичайно задоволені.

Вся команда KIDS FASHION SHOW VINNITSYA висловлює слова щирої подяки за підтримку генеральним партнерам заходу: студії RED LIPS, готельно-ресторанному комплексу «Гостевія», мережі магазинів «Я – господиня!».



Переглядів: 6013
Поширень: 0

Останні новини