У Вінниці розпочався дводенний фестиваль «VINBOOKFEST»

Сьогодні, 1 листопада, у приміщенні Вінницького академічного обласного театру ляльок розпочав роботу дводенний  фестиваль «VINBOOKFEST».

У рамках фестивалю організовано  ярмарок-продаж «Новинки книжкового двору», де свою продукцію представили 16 друкарень та видань з Вінниччини, Києва, Харкова, Чернівців. Представлена література досить різножанрова та багатогранна. Кожен бажаючий може підібрати книгу на будь-який смак. Цікавинкою заходу стало те, що усі бажаючі мали можливість не лише придбати книги, а також сфотографуватись та взяти автограф у таких письменників, як Марина Павленко, Олена Рижко та Лани Ра.

Найменші відвідувачі мали можливість взяти участь у різноманітних майстер-класах. Для усіх бажаючих представлені лаунж зона «Читай», різні тематичні фотозони для дітей та дорослих.

Окрім того, у глядацькій залі театру відбулось нагородження підсумкового конкурсу «Кращий читач літа», де найактивніших читачів бібліотек відзначили пам’ятними подарунками.

Також цього дня відбудеться показ вистави лялькового театру «Річкова фея Агайя».

2 листопада відвідувачі фестивалю матимуть можливість насолодитись виступами ансамблю «Мальви-чорнобривці», зустрітись та поспілкуватись з відомою вінницькою письменницею Наталкою Доляк, українським поетом та художником Сергієм Татчиним, поетесою Іриною Федорчук, дніпровським автором, книга якого стала бестселером на американському Амазоні Дмитром Бондаренко, сучасним українським письменником-белетристом Андрієм Кокотюхою.



Переглядів: 2805
Поширень: 1

Останні новини