За 4 хв від Соборної до обласної дитячої лікарні: патрульні супроводили авто, в якому допомоги потребував малолітній хлопчик

Подія трапилась 9-го листопада близько 8-ї години вечора. Інспектори патрульної поліції працювали на вулиці Соборній. Якраз зупинили чергового порушника, який проїхав під дорожній знак 3.2 (Рух механічних транспортних засобів заборонено). В цю мить до патрульних звернувся схвильований водій, який проїжджав повз: «Поліція, допоможіть супроводити до лікарні, у нас дитина не дихає!».

Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції Вінницької області у мережі Фейсбук.

Патрульні Олександр Джафаров та Микола Сторожук миттю сіли до службового автомобіля та почали супроводжувати автівку до обласної дитячої клінічної лікарні. Всю дорогу інспектори кричали водіям в гучномовець, щоб ті надавали перевагу в русі, однак не всі водії реагували на це відповідно.

Все ж інспекторам вдалось супроводити батьків та їх дитину, якій стало зле, до лікарні за 4 хвилини. Лікарі надали необхідну допомогу.

"Ми не знаємо, в якому зараз стані хлопчик, але щиро бажаємо йому пошвидшого одужання! Водіїв же закликаємо з розумінням ставитись до спецтранспорту та надавати йому дорогу, коли це вкрай необхідно. Від вас може залежати чиєсь життя!", - йдеться в публікації Патрульної поліції Вінницької області у мережі Фейсбук. 



Переглядів: 18671
Поширень: 83

Останні новини