Подіум – дітям! У Вінниці втретє пройшов модний показ «Vinnytsia Fasion Week Kids 2019»

В модельний бізнес – з дитинства. 250 юних модників та модниць взяли участь у Vinnitsia Fashion Week Kids. Діти представили новинки сезону осінь-зима 2019 від дизайнерів з усіх куточків України.

Серед відомих, зокрема, київський Andre TAN, та вінницька дизайнерка Katrin Fox.

У їхніх лінійках одягу дефілювали й сонячні моделі, вінничанки Ангеліна Цюпенко та Марійка Гнатик. А мама Марійки, Тетяна Гнатик, третій рік поспіль супроводжує доньку на такі модні покази.

«Вже кілька років поспіль ми намагаємося ламати стереотипи та показувати своїх дітей з іншої сторони. Тому радо погоджуємось на запрошення і максимально беремо участь в таких заходах. З дизайнером Кетрін Фокс співпрацюємо дуже активно: за 2,5 роки, діти, віком від 3-х до 16-и, дефілювали більш, ніж на 10–и показах, найактивніших з них, запрошують вже й інші дизайнери України. Діти активні, діти цілеспрямовані, діти відповідальні та самокритичні. Це все — завдяки участі у такого роду заходах», - розповідає Тетяна.

Загалом на «Vinnytsia Fasion Week Kids 2019» діти влаштували 15 модних показів. Дівчатка дефілювали у вечірніх та повсякденних сукнях, в’язаних теплих костюмах, пуховиках, а ще продемонстрували новинки у шкільній моді. Окрему, «хлопчачу» колекцію, представили вінницькі «красунчики».


Теги: мода діти

Переглядів: 3822
Поширень: 0

Останні новини