Для ліквідації наслідків першої ожеледиці на автодороги Вінниччини вийшло майже 100 одиниць спецтехніки

Такі дані було озвучено заступником начальника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Юрієм Штейко та начальником управління дорожнього господарства ОДА Олегом Бабієм.

«З початком ожеледиці Службою одразу було спрямовано на автошляхи області 48 одиниць техніки і висипано близько 1 тис тон протиожеледної суміші. Наразі роботи продовжуються. Працює 56 одиниць техніки», - повідомив Юрій Штейко.

Щодо ситуації на дорогах місцевого значення проінформував Олег Бабій: «На місцевих дорогах задіяно 35 одиниць техніки і використано 350 тон піщано-соляної суміші. Роботи проводяться силами структурних підрозділів облавтодору».

Першочергово роботи розпочались, відповідно до регламенту, на дорогах державного значення. По мірі завершення робіт техніка перебазовується на місцеві дороги.

«Завтра ми побачимо результати, яким чином ми зустріли першу ожеледицю. Тому необхідно мобілізувати всі сили, які у нас є для того, щоб якомога швидше техніка вийшла на всі дороги, за умови передбачення поганого прогнозу погоди», - резюмував голова Вінницької ОДА Владислав Скальський.

Також, дорожні служби області закликають водіїв, в зв'язку із погіршенням погодних умов, неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, не перевищувати швидкісний режим та надавати перевагу в русі дорожній техніці, яка працює на обробці доріг піщано-соляною сумішшю.




Переглядів: 2236
Поширень: 0

Останні новини