Вінницькі звукотерапевти налаштовують на щасливі вібраціі!

Звукотерапія є сучасною наукою про цілющу дію звуку на організм людини, коріння якої сягає далеко в старовину. Тисячоліття тому в Греції, Римі, Єгипті, Індії, Китаї і в Тибеті існували школи, які володіли великими знаннями про цілющу силу звуку. Збережені давні тексти говорять про те, що використання звуку в цілительстві, було нічим іншим як високорозвиненою духовною наукою. Основою цих знань було розуміння того, що вібрації - це фундаментальна творча сила Всесвіту. 

Звукотерапевтичні практики гармонізують вібрації тіла, покращують сон, нормалізують тиск, успішно боряться з депресіями і тривожними станами, відкривають і розвивають творчі здібності, обнуляють накопичений стрес.

Вінницькі звукотерапевти Костянтин Хайдар та Вадим Редько знайомлять жителів міста з цілющою силою звука,періодично проводять майстеркласи та звукові медітаціі. А нещодавно вони анонсували незвичайну подію - ретрит "Два майстра",в рамках якоі вперше у Вінниці буде проведена ніч музики. Учасники ретріту знаходитимуться всю ніч в безперервному потоці зціляющого звуку, що включає процеси усвідомлення, переосмислення і запуску нового витка продуктивного гармонійного життя.Крім того буде проведена йога сміху, сеанс стояння на гвоздях та бесіда про ЗВУК.

Ретрит відбудеться 7 грудня 2019 року Вадим +380733154184 та Костянтин +380936031917 запрошують Вас. Деталі


Теги: музика

Переглядів: 2606
Поширень: 3

Останні новини