Сьогодні в місті очікується снігопад – усім учасниками дорожнього руху варто бути обережними

2 грудня з 16-ї години синоптики прогнозують погіршення погодних умов та снігопад. Комунальні служби, техніка та працівники готові приступити до роботи. Пішоходам варто бути обережними, а водіям не залишати авто на узбіччі.

У Вінницькому обласному центрі з гідрометеорології повідомили, що вдень 2 грудня та протягом 3 грудня у Вінниці очікується снігопад, місцями мокрий сніг, можливий дощ. Прогнозується утворення снігового покрову товщиною 3-8 сантиметрів. На дорогах очікується ожеледиця. Температура повітря вдень 2 грудня коливатиметься від -30С до +2 оС. Вночі від 6 до 1 градусів морозу. 3 грудня в день прогнозується від –2 оС  до +3оС . А 4 грудня буде без опадів.  У цей період техніка і працівники комунальних служб будуть обробляти вулиці міста протиожеледними засобами та прибиратимуть сніг, коли він буде накопичуватись.   

Директор департаменту житлового господарства Роман Фурман зазначив, що до прибирання готова 21 одиниця техніки та 500 двірників. А начальник відділу об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою Вячеслав Хілінський розповів, що за потреби для роботи на магістралях міста буде задіяно більше 40 одиниць техніки,  у залежності від висоти сніжного покрову. 

Комунальні служби звертають увагу водіїв на те, що автомобілі, які залишені на  дорозі вздовж тротуарів, ускладнюють роботу прибиральної техніки, а подекуди взагалі її унеможливлюють. Тому звертаються з проханням до всіх автомобілістів – не залишати на ніч автівки вздовж узбіч. 



Переглядів: 2239
Поширень: 2

Останні новини