Мегамолл: Одяг для пишних красунь від TM UKREINA

Неперевершений зовнішній вигляд та комфорт кожної дівчини з параметрами трохи більше 50-го розміру – ось воно, найважливіше завдання молодої і талановитої команди Ukreina!

Приготуйтеся почути чудову новину! У вінницькому ТРЦ “МЕГАМОЛЛ” відчиняє свої двері новий магазин мережі «Світ повного щастя». Урочисте відкриття з частуваннями та приємними сюрпризами відбудеться 11 серпня.

Гостею свята стане відома «крихітка» – фіналістка проекту «Модель XL» на телеканалі «1 + 1» – Римма Пенджіева!

Також на святі буде працювати дизайнер ТМ Ukreina – Катерина Фугалевіч, яка допоможе Вам у  підборі індивідуальних образів з широкого асортименту магазина. Катерина підкаже, якому одягу слід надавати перевагу, аби виглядати модно та вигідно підкреслювати свої форми.

У магазині буде представлений одяг made in Ukraine від ТМ Ukreina (літня та осіння колекції), взуття на повну ніжку, білизна великого розміру, та багато інших цікавих речей.

Ми одягаємо пишних красунь plussize не лише в Україні, але і за її межами вже протягом шести років. Для улюблених клієнток вдосконалюється кожна модель одягу- адже кожна сукня, брюки або комбінезон мають ідеально виглядати на фігурі будь-якої дівчини.

Одне з головних завдань ТМ Ukreina – використання переважно натуральних тканин для відчуття комфорту за будь-яких погодніх умов.

Майстрині відточують шви, обробки, крій – одяг має подобатися не лише ззовні, а і з середини.

Дизайнерський одяг 50-76 розмірів, індивідуальний підхід до кожного клієнта, і все це за доступними цінами – тепер це не просто мрія. У новому магазині ТМ Ukreina ви поринете у «Світ повного щастя», а також в світ посмішок, позитивних емоцій та впевненості в собі!

Приходьте 11 серпня в МЕГАМОЛЛ (прикасова зона Сільпо) – за чудовим настроєм та новими вдалими знайомствами! Чекаємо на Вас!

ТРЦ Мегамолл, м.Вінниця, вул.600-річчя 17Е

Інформаційна служба (0432)50-70-50, (068)-750-70-50

Facebook та Instagram


Теги: Мегамолл

Переглядів: 6493
Поширень: 2

Останні новини