Вінничанка стала кращим пекарем-аматором Канади: перемогу Наталі Шевченко приніс український десерт

Торт «Медівник» вінничанки Наталі Шевченко підкорив американців. Кондитер з Вінниччини, яка  вже три роки мешкає в канадському місті Едмонтон, перемогла у престижному кулінарному шоу.

Своїми солодощами Наталя зачарувала заокеанських суддів 3-го сезону телепрограми The Great Canadian Baking Show, який проходив у Торонто.

Журналістам онлайн-видання expres.online Наталя Шевченко розповіла, що першими дегустаторами її смаколиків у Канаді стали колеги чоловіка. Вони були вражені «медівником», яким їх пригостив коханий Наталі. З того часу, у жінки з’явилось захоплення: пекти солодощі на замовлення. Тож, коли їй запропонували взяти участь в телепрограмі – одразу погодилась.

Одним з восьми завдань було спекти торт у формі улюбленого числа. Медову вісімку кондитер прикрасила українськими маками. А от серед відомих у світі статуй, у вигляді яких мав бути наступний кулінарний виріб, Наталя виготовила Батьківщину-Мати, що стоїть в Києві. Основа міні-копії величного монумента - шоколадний бісквіт, наповнений «п’яним чорносливом», а кекс у середині - з фісташковим кремом. 

З 10-ки учасників шоу, жінка була єдиною українкою.

Наталя отримала почесне звання «Найкращий пекар-любитель Канади» на очах мільйонів глядачів.

Фото: з особистої сторінки Фейсбук Наталі Шевчук та закордонних інтернет-видань. 



Переглядів: 5175
Поширень: 5

Останні новини