В Управлінні культури і мистецтв облдержадміністрації призначили нового керівника

Відповідно до розпорядження голови ОДА від 13 грудня цього року цю посаду посіла Ольга Дернова.

Вітаючи із призначенням очільник області озвучив основні завдання, які постають перед новопризначеним керівником галузі культури області: «Враховуючи зміни та реформи основними завданнями є реалізація державної політики в сфері культури в умовах децентралізації, включаючи підняття рівня престижу галузі культури і області в цілому. Ще одним важливим завданням є визначення відповідності існуючої мережі закладів культури перспективному стандарту доступності культурних послуг, а також моделювання сучасної мережі закладів культури на всіх рівнях. Розширення функціоналу закладів культури обласного підпорядкування, зміна формату організації та проведення культурно-мистецьких заходів та створення необхідних умов для забезпечення цілісного культурного простору області є ще одним амбітним завданням, яке стоїть перед новопризначеним керівником. До того ж в планах зміна змісту бібліотечної системи шляхом перетворення бібліотек на ресурсні центри, введення єдиного електронного квитка в закладах культури області використовуючи сучасні ІТ-технології та проведення якісної маркетингової політики, щодо діяльності галузі, в тому числі залучення інвесторів і грантова діяльність».

В підсумку Владислав Скальський висловив переконання, що Ольга Дернова є тією людиною, яка має сили, наснагу та енергію, щоб реалізувати всі поставлені завдання.

В свою чергу новопризначена очільниця управління культури і мистецтв ОДА подякувала за виявлену довіру, запевнила, що усвідомлює покладену на неї високу відповідальність та зазначила, що робитиме все від неї залежне, аби Вінницька область була найкращою в Україні.




Переглядів: 2610
Поширень: 0

Останні новини