Єдина в Україні Новорічна пошта працює у Вінниці

У Вінниці працює Новорічна пошта, аналогів якій немає в Україні. Ця традиція, впроваджена департаментом культури, вже третій рік поспіль надає особливого шарму новорічно-різдвяним святкуванням, приваблюючи все більше й більше містян і туристів. 
 Цього року департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, спеціально розробив для мешканців і гостей міста унікальні вінницькі марки, стильні листівки та крафтові конверти.

Кожного дня привітний будиночок на Європейській площі радо зустрічає малечу й тих дорослих, хто зберіг у собі дитину та не втратив віру в дива. Адже саме тут можна написати листа святому Миколаю або Санта-Клаусу зі своїми найзаповітнішими мріями, щоб він потрапив у надійні руки українських листонош.

Але на Новорічній пошті, організатором якої є департамент культури, кожен з нас може перетворитися на чарівника, який подарує близьким або навіть незнайомим людям частинку тепла свого серця у вигляді яскравої листівки зі словами щирих побажань

 Цього року до роботи Новорічної пошти долучився й департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, спеціально розробивши для мешканців і гостей міста унікальні вінницькі марки, стильні листівки та крафтові конверти, які полетять в усі куточки нашої країни. Усе це організатори надають безкоштовно.

Але головний сюрприз — новорічні кульки: ошатні ялинкові прикраси стануть чудовим подарунком найактивнішим відвідувачам, які відправлять свої привітання за чотирма різними адресами за межі Вінниці, запросивши всіх до «Міста ідей». Якщо вам бракує адресатів — реєструйтеся на сайті українських посткросерів Lystivochka.

«Сьогодні всесвітній рух з обміну листівками — посткросинг — набирає обертів, охоплюючи все більше країн і континентів. І саме під Новий рік всі ми прагнемо тепла та затишку, великих перетворень і маленьких чудес. В епоху ґаджетів, Інтернету й електронного листування «живий» конверт чи поштівка із душевними побажаннями перетворюється на справжнє маленьке диво, диво людяності та добра. Вінниця як місто єдиного у світі Музею української марки й унікального поштового штемпеля Happy Postcrossing плекає традиції паперової пошти, тому пропонуємо всім охочим привнести світлу нотку новорічного тепла та різдвяних радощів у життя рідних, друзів і навіть незнайомих співвітчизників», – зазначає директор департаменту маркетингу міста та туризму Олександр Вешелені.

Розклад роботи Новорічної пошти:

щодня з 16:00 до 20:30, окрім 31.12.2019 та 06.01.2020. Закриття: 10.01.2019 о 17:00.


Переглядів: 3538
Поширень: 0

Останні новини