Підприємців Вінниці запрошують на заключний Meet Up для бізнесу присвячений експорту

27 грудня о 17:00 відбудеться «MeetUp: Export for business. Made in Ukraine - продано закордоном». До участі запрошують підприємців, які працюють та зареєстровані у Вінниці. 

Під час заходу підприємці міста зможуть отримати знання про оформлення документів і ліцензій для експорту, отримання міжнародних сертифікатів, відповідності продукції, роботи з митницею, пошуку ринків збуту, міжнародні тендери, а також пошук міжнародних партнерів і розуміння експортних квот. Крім того, мітап є чудовим майданчиком для професійних знайомств та налагодження бізнес-контактів.

«Близько тисячі підприємців взяли участь у освітніх заходах цьогоріч в рамках Марафону можливостей для бізнесу у Вінниці. Для них — це нові знання, обмін ідеями та корисні знайомства. Свого часу міський голова Сергій Моргунов акцентував увагу на тому, щоб ми запрошували провідних фахівців України та світу, аби комплексно навчати підприємців міста. Тому вінничанам не потрібно витрачати значні кошти та поодинці їздити навчатися до Києва, найкращі фахівці приїжджають до Вінниці», - розповів директор департаменту економіки і інвестицій міської ради Віталій Погосян

Спікером заключного цьогорічного мітапу стане викладач Києво-Могилянської Бізнес Школи (KMBS), який навчає власників та директорів компаній та корпорацій масштабувати бізнес закордоном. 

Дмитро Швець - викладач KMBS та директор консалтингової компанії Start Global. Має 10 років досвіду та колекцію із сотні кейсів успіху компаній, що стали глобальними та міжнародними. 

Дмитро готує програму виключно під аудиторію міста і розповість підприємцям як:

перевірити готовність компанії до виходу на глобальні ринки; отримати необхідну якість продукту / послуги, аби конкурувати у світі; визначити етапи експансії і створити покроковий план. 

Даний захід безумовно надихне вас на глобальні плани у 2020 році і змусить повірити, що усі територіальні обмеження - лише у нашій уяві. 

Хочете вивести бізнес на новий рівень? Реєструйтеся на захід:

Серію заходів «Meetup для бізнесу» запроваджено за підтримки Вінницької міської ради. Meet Up для бізнесу – це новий формат заходів для підприємців у Вінниці. Вже було проведено 5 заходів, усі вони стосувались актуальних тем, які було визначено під час опитування підприємців міста «Критикуєш - пропонуй». Загалом, учасниками мітапів вже стали понад 500 учасників.

За попередньою реєстрацією участь безкоштовна. Кількість місць обмежена, тому поспішайте заповнити анкету




Переглядів: 2583
Поширень: 0

Останні новини